Blomster til hverdags

Det er hverdagene det er flest av. Og som uavhengig faghandel står vi fritt til å handle der vi ønsker, og vi bestreber å finne de beste varene på markedet, både når det gjelder kvalitet og pris. Vi er medlem av blomsterfagorganisasjonen Interflora som gjør at vi kan formidle blomsterhilsener fra våre kunder til mottakere over hele verden.

Vi tilbyr hverdagsblomstene til stuebordet, kjøkkenvinduet eller til uterommet, og har alt du forventer å finne av sesongens blomster – og mer!

Blomster klare til overrekkelse. Vi gavepakker alltid de avskårne blomstene med vann, holdbarhetsmiddel og lekker innpakning som passer til blomstene. Om vinteren pakker vi slik at de tåler kulda og kommer trygt frem til mottaker.

Vi kjører ut blomster både på dagtid og ettermiddag, og leverer til både bedrifts- og privatadresser.